Friday, July 3, 2009INILAH MASJID KITA DI BOSNIA.
CUBA PERHATIKAN KAT BELAKANG...BARU SIAP JUGA RUMAH IMAM SEKALI.
SEMOGA ALLAH TAALA TERIMA AMALAN KITA INI...AMIN!!!

4 comments:

AdVenture KaKi said...

ada ke alamat yang saya boleh hantarkan cek?

serta jika ustaz dapat memberi saya resit setelah menerima cek nanti

salam

hhhh.jb@gmail.com

us w shohor said...

Maaf..saya takde keluarkan apa-apa resit.
Tapi Maybank akan hantar laporan kemasukan wang kepada saya pada setiap 9 haribulan pada setiap bulan.

Mudahnya tolong bank in kan mengikut nombor akaun yang sudah dipaparkan

Terima kasih

Hidayat bin Mohamed said...

Assalamu'alaikum Ustaz.

Seronok dapat berkomunikasi, biarpun hanya di dunia maya. Saya Hidayat bin Mohamed, guru pendidikan khas di SMK Seksyen 5 Wangsa Maju. Tujuan saya menghubungi Ustaz di sini, ada 2 iaitu;

1. Surau di sekolah saya dalam pembinaan sekarang. Walaupun tak cukup dana (baru ada RM190 000, pembinaan diteruskan. Jadi, sumbangan para dermawan sangat diperlukan (kos keseluruhan dianggar RM450 000. Sudi apalah kiranya ustaz warwarkan hal ini terutama kepada para sahabat KLFM ketika rancangan az-Zikraa. Terima kasih Ustaz.

2. Sejak pembinaan surau dimulakan, 10000 jin kafir (Hindu) yang mendiami sekolah saya mula mengamuk. Jumaat ini (24/07/2009 saya merancang untuk mengumpulkan para ustaz dan ustazah yang sanggup 'berperang' jihad fi sabilillah untuk menyertai pasukan saya. Sehubungan itu, saya menjemput Ustaz dan sahabat-sahabat yang berkelapangan untuk sama-sama berada di sini. Tiada ganjaran wang ringgit mampu saya sediakan, tapi barangkali pahala dari Allah s.w.t. tak ternilai atas keikhlasan masing-masing.

Untuk keterangan lanjut tentang 2 perkara di atas, bolehlah Ustaz dan mana-mana pembaca berhubung terus dengan Pengetua SMK Seksyen 5 Wangsa Maju (Pn. Sa'amah - 0341427822) atau saya sendiri di talian (012-3121435 @ 019-3454512 @ 0163543134).

Terima kasih Ustaz, terima kasih semua.

md ramlee bin harun said...

Assalamualaikum ustaz....saya ada seorang kenalan di facebook seorang wanita Bosnia ( sudah berkeluarga )Dari apa yg dia tulis pada saya ,katanya dia masih lagi muslim & sgt2 cintakan Islam tetapi masaalahnya sekarang dia berkahwin dgn seorang pemuda ortodox kristian katanya dipaksa.Dalam hal ini saya amat kesian kan dia & tak tahu bagaimana hendak menyelamatkannya, andai ustaz boleh membantunya & boleh berbuat sesuatu untuknya @ membawanya pulang ke Bosnia. Maaf kerana menulis lari dpd tajuk yg diminta kerana ini saja yg boleh saya lakukan. Wassalam.
(www.facebook.com/md ramlee b harun)search Crevic Sandra.